a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Organiseer een projectdag op school

Projectdag op school

We helpen mee in het opzetten van projectdagen die volledig geïntegreerd zijn in het duurzaam scholenbeleid van de desbetreffende school. Dan doen we door samen met organisaties als Onderwijsbeleid via schoolontwikkeling de projectdag op te zetten binnen het werkkader voor oa Sociaal leren.

We brengen kinderen die ziek of beperkt zijn met valide kinderen samen rond een leerzame, entertainende activiteit. Zo motiveren en begeleiden we de kinderen om drempels voor de zieke en gehandicapte kinderen weg te werken. We laten alle betrokken partijen aan den lijve ondervinden welke (onontdekte) mogelijkheden en talenten ze hebben.

Daarnaast voorzien we actiefiches en stappenplannen voor inclusieve sportdagen, inclusieve sponsorlopen,…

We wijzen als platform de weg naar relevante partners zoals bvb uitleendiensten voor aangepast sportmateriaal,…

Wil jouw school in actie komen voor vzw Goudhaantjes? Er zijn verschillende manieren waarop je school onze vereniging kan steunen. Zo kunnen leerlingen een spreekbeurt over de vzw houden of samen met een leerkracht een projectweek in het teken van vzw Goudhaantjes organiseren. Ook kun je denken aan het houden van een sponsorloop, waarbij leerlingen zich kunnen laten sponsoren door bijvoorbeeld familie en vrienden. En waarom niet de vzw als goed doel te verbinden aan een schoolfeest of musical en geld in te zamelen met de verkoop van kaartjes. Een inzamelactie houden en lege flessen, lege inktpatronen of oude gsm’s inzamelen voor vzw Goudhaantjes,…

Ontdek hier ons hele aanbod voor scholen

Meld je aan en word ook een Fonkelschool

Share
Share