a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Voor bedrijven

Word partner als ondernemer

Samenwerken met bedrijven om onze doelstellingen te bereiken

Een belangrijke voorwaarde om de Goudhaantjes missie te verwezenlijken is dat onze activiteiten worden omarmd door partners uit het bedrijfsleven. Onze structurele partners vormen dan ook een integraal onderdeel van vzw Goudhaantjes. Zij staan ons op verschillende manieren bij met kennis, financiële, materiële of logistieke steun en intensieve betrokkenheid.

Alle organisaties, groot en klein kunnen iets bijdragen of organiseren voor vzw Goudhaantjes. Van galadiner tot collecte, van sportevenement tot teambuilding. Het is ook mogelijk om een percentage van de omzet van een speciaal product te doneren of structureel sponsor te worden. Mogelijkheden genoeg!

Samenwerken met vzw Goudhaantjes  vormt een unieke kans om je bedrijfsnaam langdurig te verbinden aan een betrokken organisatie en brengt je bedrijf onder de aandacht van onze achterban. wij bieden onze partners tal van mogelijkheden voor samenwerking die voor beide partijen toegevoegde waarde heeft. Graag werken wij een pakket op maat voor je uit, met als uitgangspunt gemeenschappelijke waarden en een gezamenlijk doel.

Wil jij als bedrijf of organisatie je maatschappelijke impact versterken en je medewerkers motiveren?

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken

relaties@goudhaantjes.be of bel ons op +32 (0) 475 24 88 99

Wat kan vzw Goudhaantjes voor jouw bedrijf betekenen?

Als organisatie hebben we een lange termijn engagement naar de kinderen en families die we helpen. Jouw steun is daarbij van zeer grote waarde.

Samenwerken biedt de volgende mogelijkheden:

  • Partnerschap met lokale impact:

wij zijn uitsluitend actief in Vlaanderen, in de achtertuin van de bedrijven waar we mee samenwerken. Zo is de gerealiseerde impact meteen concreet waarneembaar.

  • Samen deelnemen aan evenementen en Fonkeltrajecten

Graag organiseren we samen fondsenwervende acties, zoals een diner of een golftoernooi of…. Of nodigen we je team, klanten of leveranciers zelfs uit om de handen uit de mouwen te steken tijdens een Fonkeldag. Zo betrekt je je hele netwerk ook bij de samenwerking met vzw Goudhaantjes! Je verbetert de motivatie van je medemensen en creëert  een teamgeest die van essentieel belang is voor succes op lange termijn.

  • Versterken van je reputatie:

Voor je interne en externe communicatie kun je gebruik maken van verhalen en beelden van vzw Goudhaantjes. Zo geef je je goede intenties een gezicht en naam.

Verder praten?

Samen overleggen we graag hoe we een partnership vorm kunnen geven. We bekijken de mogelijkheden, vertellen je graag meer over ons werk en onze zakelijke partnerschappen op maat en werken samen een formule uit om vzw Goudhaantjes en jouw bedrijf een stap vooruit te helpen.

Neem contact op

Een aantal mogelijke manieren om partner te worden van vzw Goudhaantjes

Structureel partner

Om ook voor jou als sponsorpartner iets terug te doen, hebben we sponsorpakketten voor je samengesteld. Deze pakketten geven de mogelijkheid om je bedrijf doorheen deze website en andere communicatiekanalen naar voor te brengen.

We hebben 4 sponsorpakketten samengesteld. Diamant, goud, zilver en brons. Contacteer ons om te kijken voor welk pakket u best kiest.

Eénmalige sponsor

Er zijn veel creatieve manieren om sponsor te worden. Goudhaantjes denkt graag met u mee over een leuke en passende vorm.

Is er bv sprake van de opening van een nieuwe vestiging of een jubileum? Dat is een mooie gelegenheid om op feestelijke wijze een mooi sponsorbedrag te realiseren. Betrek medewerkers erbij door bv een bedrag te doneren voor iedere ingeleverde personeelsenquete. Ook je klanten en relaties kunnen wellicht een donatie doen?

Of je bestelt relatiegeschenken van Goudhaantjes? Super om te krijgen en nog leuker om te geven. Laat je inspireren door ons assortiment in onze webshop.

Helpende handen

Giften in nature en financiêle donaties zijn heel welkom als vorm van maatschappelijk ondernemen. Maar ook voor medewerkers kan het geweldig zijn om samen de handen uit de mouwen te steken en actief deel te nemen aan een Fonkeldag.

Dat is goed voor de teambuilding en de uitstraling van het bedrijf. Het is een ideale manier om het ‘Goudhaantjes gevoel’ te ervaren.

Hoe zo’n ‘Helpende handen dag voor uw bedrijf’ in z’n werk kan gaan, ontdekt u hier.

Interesse om “helpende handen” te bieden aan Goudhaantjes kinderen? Laat ons samen uw ideeën bespreken.

Goederen en diensten

Wij zijn heel vaak op zoek naar specifieke goederen. Hier vind je een overzicht van onze huidige noden. Check je even of je ons hiermee kan helpen? Heb je andere zaken die voor ons nuttig kunnen zijn, aarzel niet en laat ze ons weten.

Maar ook kennis en talenten zijn goud waard! Verleen gratis of tegen een gunsttarief jouw kennis en service, werkmateriaal, hulpmiddelen, feest- of vergaderruimtes en diensten voor onze dagelijkse werkzaamheden of voor een Goudhaantjes evenement.

Partners & sponsors

Om alle Goudhaantjes te kunnen laten fonkelen wordt vzw Goudhaantjes gesteund door verschillende sponsors en partners. Daar zijn we erg dankbaar voor!

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden.

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 5500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier.

 

Het kindertalentenfluisteraars – project geeft uiting aan de jarenlange samenwerking tussen Els Pronk en Luk Dewulf, twee mensen met een gedeelde passie rond het ontwikkelen van talenten van kinderen. Samen ontwikkelden ze een referentiekader van 39 talenten en werden de bekende talentenkaartjes gemaakt. Ook zijn ze auteur van de “Ik kies voor mijn talent Toolbox voor Jong Talent“.

Luk en Els zijn initiatiefnemers, tegelijk is er een ploeg vrijwilligers die mee de schouders onder het initiatief hebben gezet. Het hele project wordt op een co-creatieve manier vorm gegeven door de vele kindertalentenfluisteraars die het label al reeds hebben behaald.

Cegeka is a leading family business in technology. Our strong values form the cornerstone of our identity and are at the baseline of our success. Our values are crucial for the continuity of our company and the next generations to come.

We started out with a few mainframe services and have grown into an international player with all-round technological expertise in various industries. It takes strong people to achieve this. Our people are professionals who are passionate about their job and who focus on quality.

 

We combine our knowledge to develop solutions that accelerate the growth of our customers through digitization. We look for solutions that truly generate business impact for our customers and help them stay relevant in a rapidly changing digital world. Thanks to our broad knowledge and expertise in our focus markets, technologies and trends, we are able to build complex platforms that require multiple connection points and integrations. Connections that are needed to build bridges between companies, business models and partners.

 

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen.

 

 

Wilt jij ook jouw logo hier zien staan en meewerken om onze Goudhaantjes te laten fonkelen?

Contacteer ons »

Share
Share