a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us

Word stagiair

Bij vzw Goudhaantjes zijn er verschillende mogelijkheden om stage te volgen. Momenteel werken we samen met de Universiteit Antwerpen, de Karel De Grote Hogeschool, AP en Thomas Moore. Die samenwerking breiden we graag verder uit met andere universiteiten en hogescholen. Geef een seintje, dan bekijken we samen met je wat mogelijk is.

Meld je aan!

Ontdek onze stageplaatsen

Je volgt een opleiding tot orthopedagogisch begeleider. Jij begeleidt kwetsbare (chronisch zieke en beperkte) kinderen en hun gezin.

Je bent begaan met mensen en hun plaats in deze samenleving. En je wilt iets betekenen voor kwetsbare kinderen.

Je maakt een communicatie- en mediaplan, zet zelf campagnes op en staat de pers te woord. Je zorgt voor de digitale strategie en beheert de online kanalen.

Je volgt een opleiding met een focus op communiceren, plannen en organiseren. Je bent administratief sterk en houdt ervan om nieuwe oplossingen te bedenken en uitvoeren die tot een betere organisatie leiden.

Je houdt van strakke planningen en creatieve concepten én kent ook alle stappen om die te bereiken. Een event- en projectmanager heeft zowel de kennis als het stevig paar handen om van elk event een beleving te maken.

Je kan een multifunctionele website maken en actualiseren en omgaan met grafische tools. Je volgt graag de nieuwste trends rond webdesign en digitale media zoals Facebook, Instagram, Youtube,...

Kandidaten sturen een motivatiebrief met cv

via e-mail naar hallo@goudhaantjes.be of per post naar Goudhaantjes vzw – Legerstraat 33 – 2610 Wilrijk.

Na onderzoek van de ingezonden motivatiebrieven met CV’s worden de weerhouden kandidaten uitgenodigd voor een competentiegericht interview.

Vania - stagiair orthopedagogie

Het racerunnen was voor mij een primeur. Ik kende de fietsen niet en was verbaasd te zien en horen welke snelheden en afstanden hiermee gehaald worden. Er waren 2 aangepaste fietsen en 2 rolstoelen, de juf loste dit zeer creatief op door bijvoorbeeld een estafetterace te laten doen en een aangepaste ‘tikkertje handicap’ waarbij de tikker diegene in de rolstoel was. Hier kregen kinderen echt een mooi voorbeeld van hoe je toch kan spelen of sporten met elkaar, beperking en geen beperking, inclusief dus. –  Vania Deblaere, tijdens een inclusieve sportdag op VBS De Ark, stagiair Orthopedagogie AP

“VZW Goudhaantjes is niet alleen een super mooie organisatie, ook een fantastische stageplaats waar je ontzettend veel bij kan leren. Het geeft veel voldoening om al die stralende gezichten te zien op een Fonkeldag. Dan weet je waar je zo hard voor gewerkt hebt! Bovendien werk je nauw samen in een kleine groep: sfeer en gezelligheid gegarandeerd!” –  Charlien Gommeren, stagiair Orthopedagogie AP

Charlien - stagiair orthopedagogie
Share
Share