a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Ambassadeur

Ambassadeurs?

Ambassadeurs zijn Goudhaantjes die na hun Fonkeldag willen meestappen in het magische Goudhaantjes-avontuur.

Wat doen Ambassadeurs?

Ambassadeurs maken nieuwe Goudhaantjes wegwijs in hun Fonkelavontuur. Dat doen ze door gastvrouw of -heer te zijn tijdens de Fonkeldagen voor de nieuwe Goudhaantjes. De ambassadeur neemt het nieuwe Goudhaantje bij de hand om samen te ontdekken hoe ze kunnen uitblinken met hun talenten en kwaliteiten.

Wat doen Ambassadeurs nog meer?

Ambassadeurs durven het aan om op school, aan vriendjes, families en dokters te vertellen over Goudhaantjes. Zo breiden ze hun vrienden- en kennissenkring uit. Dat is leuk voor hen, en ook voor vzw Goudhaantjes natuurlijk. Want enthousiaste Goudhaantjes zijn de beste ambassadeurs die we ons kunnen voorstellen.

Samen fonkelen wordt een nieuwe gewoonte

Plannen smeden met je nieuwe Goudhaantjes-vriendjes, samen een nieuwe hobby opnemen of erop uit trekken met een Goudhaantje uit je buurt.
Goudhaantjes die fonkelen, zijn betrokken. Ze ontdekken dat ze veel te geven hebben. Hun kring van vriendjes groeit. Dat zorgt voor een positieve verandering in hun leven, en dat van hun gezin.

Ambassadeursdag: Al onze toppertjes samen

Elk jaar worden onze ambassadeurs en hun gezin uitgenodigd op een speciale dag: de Ambassadeursdag. Ambassadeurs zijn geen zieke, beperkte of gehandicapte kinderen meer. Ze staan in hun kracht. Ze hebben zich ontwikkeld tot fonkelende Goudhaantjes, tot gevers en initiatiefnemers. Ze zijn verbonden met elkaar, en zijn de steun en toeverlaat van beginnende Goudhaantjes.

Ze mogen helemaal zichzelf zijn, en dat brengt mooie dingen teweeg.

Inspiratie en potjes goud

Speciaal voor onze Ambassadeurs halen we ons potje goud onder de regenboog boven. In dat potje zitten de leukste ideeën, tips en tricks om de talenten van Goudhaantjes en hun gezinnen nog verder te ontdekken en ontplooien.

We nodigen al onze partners uit om onze Goudhaantjesgezinnen kennis te laten maken met hun aanbod aan sport, spel en vrije tijd.

CTA-ontdek-wat-jij-kan-doen
Share
Share