a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Doelgroep

Wie zijn onze Goudhaantjes?

Ben jij een mama of papa, en staat jouw adressenboekje bol van de gespecialiseerde dokters en therapeuten? Dan heb jij waarschijnlijk een Goudhaantje in huis. Vzw Goudhaantjes is een vereniging die kinderen met een ernstige handicap of ziekte aanmoedigt om hun uniek talent te vinden. Kinderen van 6 tot 14 jaar kunnen er samen met hun gezin en andere kinderen, ontdekken hoe ze kunnen fonkelen en inspireren.

Onze Goudhaantjes

Jonge, beloftevolle talenten in de voetbal of de bedrijfswereld worden wel eens goudhaantjes genoemd. Maar wat als je nu ziek bent of gehandicapt, en veel meer moet doen om je talenten te ontdekken? Dan ben je toch pas een echt goudhaantje! Onze goudhaantjes moeten soms een lange reis afleggen naar hun talent. Niet omdat ze minder talent hebben, wel omdat ze meer obstakels moeten overwinnen om tot bij hun talent te geraken.

Goudhaantjes - Blaken van zelfvertrouwen

Als je ziek bent of gehandicapt is het misschien niet zo voor de hand liggend. Maar als Goudhaantje heb je net heel veel te bieden. Niet alleen aan jezelf en je gezin, maar ook aan anderen. Goudhaantjes die hun talenten vinden en ermee aan de slag gaan kunnen inspirerend zijn voor mekaar.

Doorzetters & Goudhaantjes

“Doorzetters” is het Podcast project van Arnaud Seutin. Hij interviewt onbekende doorzetters met een bijzonder verhaal. Luister mee hoe hij vzw Goudhaantjes ontdekt.

Doorzetters Podcast van Arnaud Seutin

Share
Share