a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Voor verenigingen

Verenigingen kunnen zich op verschillende manieren inzetten

Wanneer je besluit een actie voor vzw Goudhaantjes te organiseren, kun je bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een evenement of inzamelactie, een sponsorloop, een toernooi of een benefietwedstrijd onder je leden. Een andere mogelijkheid is om als gelegenheidsvrijwilligers te komen helpen tijdens een Fonkeldag of Fonkelinclusieproject.

Contacteer ons om samen je idee te bespreken

contact

Waarom in actie komen?

Door in actie te komen voor vzw Goudhaantjes, geef je gezinnen met een langdurig ziek of gehandicapt kind een waardevol steuntje in de rug. Bovendien bied je je leden de mogelijkheid om dankzij een prachtig initiatief de samenwerkingsband te versterken.

Organiseer zelf een actie

Organiseer met jouw vereniging een actie om geld in te zamelen.

De mogelijkheden zijn eindeloos: een gesponsorde wandeling of marathon (zwemmen, lopen, spinning), een golftornooi, een kerstmarkt, een bakfestijn, een ontbijt of lunch, een car wash, een fuif of gala, een BBQ, een avant-première, een karaoke of quiz avond, enz.

En je staat er niet alleen voor. Wij staan je bij met raad en daad. Zo kunnen wij je een stappenplan en een hele batch promotiemateriaal aanbieden.

Je kan je actie extra publiciteit geven door ze aan te melden op onze website. Je laat zien waar je mee bezig bent en werft extra donateurs voor je actie! En dus voor vzw Goudhaantjes.

Recycleer oude inktpatronen of gsm's

Verzamel oude gsm’s in lege inktpatronen voor hergebruik of recyclage. Schenk de opbrengst aan Goudhaantjes.com Wij zorgen voor de inzameldozen en kunnen promomateriaal bezorgen.

Hoe kan vzw Goudhaantjes je vereniging helpen?

Goudhaantjes helpt je vereniging graag om je idee verder vorm te geven. Daarnaast beschikken wij ook over een aanbod promotiemateriaal waarmee we je actie kunnen ondersteunen.

Laat ons samen kijken hoe we onze Goudhaantjes kunnen laten fonkelen

contact

Share
Share