a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Promotiemateriaal

Download of vraag hier je promo materiaal aan.

  • Download het Goudhaantjes logo (print)
  • Download het Goudhaantjes logo (online)
  • Download de webbanner (leaderboard formaat)
 • Oude gsm’s verzamelen
 • Oude inktpatronen of oud ict materiaal verzamelen
 • Een mini-ondernemingen voor het secundair opzetten
 • Maatschappelijke stages aanvragen
 • Een eigen actie door de school organiseren
a

Fonkelscholen – Goudhaantjes certificaat

Scholen die op wat voor manier dan ook iets doen voor vzw Goudhaantjes krijgen de enige echte status ‘Fonkelschool’. Ze krijgen hier een certificaat van en krijgen een speciaal stukje op deze website. Als jouw school een mooi bedrag bij elkaar heeft gekregen, kan vzw Goudhaantjes na afloop van de actie een symbolische cheque in ontvangst nemen. Natuurlijk ontvangt jouw school dan het enige echte “Goudhaantjesschool” certificaat! Dit mogen jullie met trots ophangen in de school.

Fonkelaars maken kans op een mooie prijs

Je mag ons altijd bellen of langskomen bij ons thuis bij vzw Goudhaantjes voor ‘n praatje, button of poster. Als je ons je tekening of knutselwerkjes of een foto van je spreekbeurt of je rapport en je cijfer/beoordeling mailt naar hallo@goudhaantjes.be maak je nog kans op een mooie prijs.

Een paar spelregels:

 • Zet je naam, achternaam, adres, postcode, woonplaats en leeftijd er altijd bij. Als je gewonnen hebt, weten we anders niet waar je prijs naartoe moet.
 • Je reactie of tekening mag door ons gebruikt worden. Bijvoorbeeld op deze website. Je achternaam en adres zetten we er dan niet bij.

Hoe nog halen uit een Goudhaantjes@school dag?

Om het lespakket af te ronden kunnen de leerlingen een ‘Fonkelactie’ organiseren om het werk van Goudhaantjes te steunen.

Iedere school die het lespakket volgt en een ‘Fonkelactie’ start krijgt de status van ‘Fonkelschool’. De school ontvangt het Fonkelcertificaat, welke op school opgehangen kan worden. Uiteraard wordt de school als Fonkelschool benoemd op onze website.

Je school kan een inclusieve sportdag organiseren samen met een paar Goudhaantjes, een Haantjes Hinkeldag organiseren, een High-Five sponsorloop,… Uiteraard willen wij jullie daar heel erg mee helpen.

Hoe kunnen wij jouw school helpen?

a

Het Goudhaantjes team helpt je school graag om je idee verder vorm te geven. Vraag een afspraak aan. Daarnaast beschikken wij ook over een aanbod promotiemateriaal waarmee we je activiteit kunnen ondersteunen. Vraag het hier aan.

contact »»

Share
Share