a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Voor bedrijven

Word partner als ondernemer

Waarom werken we samen met bedrijven?

Voor vzw Goudhaantjes is de steun van partners uit het bedrijfsleven erg belangrijk. Het is noodzakelijk dat zij onze activiteiten omarmen zodat wij onze missie kunnen verwezenlijken. Onze structurele partners zijn dan ook een cruciaal onderdeel van onze vzw. Zij staan ons bij met kennis, financiële, materiële of logistieke steun en intensieve betrokkenheid.  Ons goed doel steunen wordt zo een win-win opportuniteit.

Welke bedrijven kunnen ons helpen?

Zowel grote als kleine organisaties kunnen vzw Goudhaantjes steunen door op hun eigen manier iets bij te dragen.

Er zijn tal van mogelijkheden: geld schenken, een galadiner, sportevenement of teambuilding organiseren,… Het kan allemaal. Verder is het mogelijk om een percentage van de omzet van een bepaald product te doneren of om structureel sponsor te worden.

Voor bedrijven

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken

hallo@goudhaantjes.be of bel ons op +32 (0) 475 24 88 99

Wat kan vzw Goudhaantjes voor jouw bedrijf betekenen?

Versterk je reputatie

Het imago van je bedrijf krijgt een enorme boost. Een samenwerking vormt namelijk een unieke kans om je bedrijfsnaam langdurig te verbinden aan een betrokken organisatie. Je kan bijvoorbeeld verhalen en beelden van die samenwerking gebruiken voor je interne en externe communicatie.

Kies voor een waardevolle samenwerking

Onze vzw biedt verschillende soorten samenwerkingen die voor beide partijen waardevol zijn. Zo werken wij graag samen een sponsorpakket op maat uit dat gemeenschappelijke waarden en een gezamenlijk doel voorop plaatst.

Verbeter de bedrijfssfeer

Wij nodigen je team, klanten of leveranciers graag uit om de handen in elkaar te slaan en te helpen op een Fonkeldag. Met die social teambuilding betrek je meteen je hele netwerk bij de samenwerking met vzw Goudhaantjes. Bovendien verbeter je de motivatie van je medewerkers en creëer je een positieve teamgeest die van essentieel belang is voor het succes van je bedrijf.

Zorg voor een lokale maatschappelijke impact

Wij zijn uitsluitend actief in Vlaanderen, als het ware in de achtertuin van de bedrijven waarmee we samenwerken. De gerealiseerde impact is zo meteen concreet waarneembaar.

Verder praten?

Samen overleggen we graag hoe we een partnership vorm kunnen geven. We bekijken de mogelijkheden, vertellen je graag meer over ons werk en onze zakelijke partnerschappen op maat en werken samen een formule uit om vzw Goudhaantjes en jouw bedrijf een stap vooruit te helpen.

Neem contact op

Welke soorten partners hebben we?

Eénmalige sponsors

Er zijn veel manieren waarop je vzw Goudhaantjes eenmalig een hart onder de riem kan steken. Hier heb je alvast een origineel idee:

Vier je binnenkort de opening van een nieuwe vestiging of een jubileum? Dat is een mooie gelegenheid om op een feestelijke manier een sponsorbedrag te realiseren. Betrek medewerkers erbij door bijvoorbeeld een bedrag te doneren voor iedere ingeleverde personeelsenquête. Misschien kunnen ook je klanten en relaties een gift doen.

Structurele partners

Voor sponsors die op regelmatige basis een bijdrage leveren, willen we graag iets terug doen. Daarom hebben we sponsorpakketten ontwikkeld. Die pakketten zijn heel divers en houden tal van mogelijkheden in voor onze sponsors. We geven bijvoorbeeld de optie om je bedrijf en sociale betrokkenheid in de kijker te zetten op onze website en andere communicatiekanalen.

We hebben vijf sponsorpakketten samengesteld: Brons, Zilver, Goud, Diamant en Ruimtevaarder. We kijken graag samen met jou welk pakket het best bij jouw bedrijf past.

Helpende handen

Ook giften in natura zijn heel erg welkom. Voor medewerkers kan het bovendien verrijkend zijn om samen de handen uit de mouwen te steken en actief deel te nemen aan een Fonkeldag. Dat is niet alleen goed voor de uitstraling van het bedrijf, maar ook voor de groepssfeer. Een social teambuilding is de ideale manier om het ‘Goudhaantjesgevoel’ te ervaren.

Ontdek hoe zo’n social teambuilding in zijn werk gaat.

Wil je jouw helpende handen aanbieden en heb je zelf ideeën? Contacteer ons zodat we die samen kunnen bespreken.

Partners & sponsors

Om alle Goudhaantjes te kunnen laten fonkelen wordt vzw Goudhaantjes gesteund door verschillende sponsors en partners. Daar zijn we erg dankbaar voor!

De Cronos Groep werd opgericht in 1991 met als doel een platform te zijn voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière met de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden.

Binnen De Cronos Groep werken we als een team samen om de meest vooruitstrevende ideeën vorm te geven. We zijn een innovatief netwerk met een oprechte focus op het ondernemerschap.

Met meer dan 5500 medewerkers die sterk staan in ICT, marketing en communicatie groeit De Cronos Groep al meer dan een kwarteeuw op een duurzame manier.

 

Het kindertalentenfluisteraars – project geeft uiting aan de jarenlange samenwerking tussen Els Pronk en Luk Dewulf, twee mensen met een gedeelde passie rond het ontwikkelen van talenten van kinderen. Samen ontwikkelden ze een referentiekader van 39 talenten en werden de bekende talentenkaartjes gemaakt. Ook zijn ze auteur van de “Ik kies voor mijn talent Toolbox voor Jong Talent“.

Luk en Els zijn initiatiefnemers, tegelijk is er een ploeg vrijwilligers die mee de schouders onder het initiatief hebben gezet. Het hele project wordt op een co-creatieve manier vorm gegeven door de vele kindertalentenfluisteraars die het label al reeds hebben behaald.

Cegeka is a leading family business in technology. Our strong values form the cornerstone of our identity and are at the baseline of our success. Our values are crucial for the continuity of our company and the next generations to come.

We started out with a few mainframe services and have grown into an international player with all-round technological expertise in various industries. It takes strong people to achieve this. Our people are professionals who are passionate about their job and who focus on quality.

 

We combine our knowledge to develop solutions that accelerate the growth of our customers through digitization. We look for solutions that truly generate business impact for our customers and help them stay relevant in a rapidly changing digital world. Thanks to our broad knowledge and expertise in our focus markets, technologies and trends, we are able to build complex platforms that require multiple connection points and integrations. Connections that are needed to build bridges between companies, business models and partners.

 

Logistieke dienstverlener H.Essers biedt gepersonaliseerde en geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen over heel Europa.

Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen.

 

 

Wilt jij ook jouw logo hier zien staan en meewerken om onze Goudhaantjes te laten fonkelen?

Contacteer ons »

Share
Share