a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Onze partners

Onze partners en sponsors

Onze verschillende partners en sponsors helpen ons om elk kind te laten fonkelen. We zijn hen daar erg dankbaar voor en zetten hen hier dan ook graag in de kijker.

Cronos Groep bestaat sinds 1991 en biedt een platform aan voor talentvolle mensen die willen doorgroeien in hun carrière. Ze krijgen er bovendien de mogelijkheid om zelf ondernemer te worden als ze dat willen. Met intussen meer dan 5500 medewerkers die sterk zijn in ICT, marketing en communicatie blijft Cronos Groep groeien en dat op een duurzame manier. Ze werken er in teamverband om de meest ambitieuze ideeën vorm te geven. Samen creëren ze een innovatief netwerk dat focust op het ondernemerschap.

Het project Kindertalentenfluisteraars is het resultaat van de jarenlange samenwerking tussen Els Pronk en Luk Dewulf. Ze zijn beiden gepassioneerd door de ontwikkeling van talenten bij kinderen. Samen creëerden ze een referentiekader van zo’n 40 talenten die ze verwerkten in de talentenkaartjes die ook vzw Goudhaantjes gebruikt. Ondertussen heeft een heel team van vrijwilligers mee de schouders onder het talentenproject gezet. Zo zijn er verschillende kindertalentenfluisteraars die het initiatief op een co-creatieve manier vormgeven en helpen kindertalenten ontdekken.

Cegeka startte in 1992 als familiebedrijf en is sindsdien uitgegroeid tot een betrouwbare, internationale speler. Het bedrijf specialiseert zich in technologie en gaat steeds op zoek naar oplossingen op maat van de klant. Zeker op vlak van digitalisering heeft het heel wat te bieden. De organisatie wil ervoor zorgen dat haar klanten digitaal relevant worden en blijven. Met expertise is verschillende industrieën en een professioneel team, garandeert Cegeka een kwalitatieve IT-oplossing voor elke klant.

H.Essers is een toonaangevende dienstverlener die actief is over heel Europa. Het bedrijf voorziet geïntegreerde transport- en logistieke oplossingen die het personaliseert voor al zijn klanten. H.Essers is actief in verschillende sectoren, zoals chemie, farma – gezondheidszorg en uitzonderlijk vervoer. Met een omzet van bijna 700 miljoen in 2018 en meer dan 6 560 medewerkers is het een grote speler. Toch realiseert de organisatie haar activiteiten met de nodige aandacht voor corporate social responsibility.

De powerlady achter Soho is Sophie Hayen. Zij startte haar professionele carriere in 1999 als “Y2K” consultant in de IT sector en breidde sindsdien haar vaardigheden uit in een breed gamma domeinen en industrieën. Steeds met de focus op management uitdagingen – zowel  op een strategisch als operationeel niveau. Soho levert  advies rond strategie, organisaties, HR, cultuur, leiderschap, proces optimalisaties, innovatie, change manegement en HR .

Soho biedt  bij vzw Goudhaantjes als vrijwilliger ondersteuning bij het opzetten en valideren van de processen, het  opzetten van een evaluatieframework voor sociale impactmeting, het in kaart brengen van subsidiemogelijkheden en  leidt workshops rond fondsenwerving en sponsorshipdossiers.

Het fonds Inside Out  werd – in de schoot van de Koning Boudewijnstichting – opgericht door Jan De Keyser en Catherine De Kesel.  Het Fonds ondetrsteunt en verbindt initiatieven van algemeen belang die gericht zijn op het ontdekken van de unieke kwaliteiten en het unieke potentieel van mens of organisatie, en die inzetten op deze uniciteit als bouwsteen tot levenslang bloeien. Wij delen hun droom om van binnen uit naar mensen te kijken -elk mens is uniek en bijzonder- en hun visie dat je door te focussen op wat wel werkt, het ontwikkelingspotentieel van mensen maximaal benut.

Wij zijn hen zeer dankbaar voor hun financiële bijdrage en  de connectie-momenten waarop ze door netwerking en kruisbestuiving organisaties nog meer laten groeien.

Wil jouw bedrijf ook bijdragen tot ons Fonkelverhaal? Contacteer ons en wie weet staat jouw logo hier binnenkort ook wel tussen.

Contacteer ons »

 

Share
Share