a

Lorem ipsum dolor amet, modus intellegebat duo dolorum graecis

Follow Us
Image Alt

Steunen

Kies zelf hoe je wilt schenken en geven

Vzw Goudhaantjes neemt alle kosten voor de Fonkeltrajecten voor haar rekening. Dankzij jouw financiële en materiële steun en helpende handen is dit mogelijk. Daar zijn wij erg dankbaar voor. Het laat toe om de talenten van onze Goudhaantjes te laten fonkelen en hen duurzaam te verbinden in de maatschappij.

Doe een gift

Kies zelf hoe vaak en hoeveel je wilt doneren. Word serieuze vriend van vzw Goudhaantjes en stort maandelijks een bijdrage. Zo zorgt jij mee voor de vaste en regelmatige inkomsten die we nodig hebben om onze Goudhaantjes te laten fonkelen. Indien je totale jaarbedrag gelijk is aan of meer is dan 40€, kies dan voor de optie “Schenken met Fiscaal attest”. Dan recupereer je 45% van je geschonken bedrag.

Shop online via Trooper

De volgende keer dat je online aankopen doet, surf dan via de Trooperpagina van vzw Goudhaantjes. Een deel van je aankoopgedrag gaat integraal naar onze organisatie, zonder dat jij ook maar één cent extra betaalt. Super toch! Kijk snel op Trooper welke webshops deelnemen.

Schenk in natura - Goederen en diensten

Wij zijn steeds op zoek naar specifieke goederen en steun in natura. Hier vind je een overzicht van onze huidige noden. Check je even of je ons hiermee kan helpen? Heb je andere zaken die voor ons nuttig kunnen zijn, aarzel niet en laat het ons weten.

Maar ook kennis en talenten zijn goud waard! Verleen gratis of tegen een gunsttarief jouw kennis en service, werkmateriaal, hulpmiddelen, feest- of vergaderruimtes en diensten voor onze dagelijkse werkzaamheden of voor een Goudhaantjes evenement.

Geef via testament

Nadenken over wat je wilt nalaten na je overlijden is best een lastig en confronterend onderwerp. Het idee dat alles goed is geregeld, kan nochtans ook voor heel veel rust zorgen. En misschien wil je ook wel iets nalaten aan ons goede doel. Bovendien kan je onze vzw opnemen in je testament èn kunnen alle partijen er wel bij varen. Bij een duolegaat betaalt vzw Goudhaantjes immers naast de successierechten op het eigen legaat ook de successierechten van het erfdeel van de andere begunstigden. Zo houden de erfgenamen aanzienlijk meer over, terwijl ook Goudhaantjes een bedrag krijgt.

Geef een origineel geschenk

Misschien wil je bij een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid het geld dat je ontvangt wel doneren aan Goudhaantjes? Je vraagt jouw familie, vrienden en relaties om geen bloemen of geschenken te kopen, maar om een gift te storten aan Goudhaantjes. Stort op BE37 7360 4522 7528 en help ons Goudhaantjes laten fonkelen.

Contacteer ons voor een mededeling die je samen met ons rekeningnummer op de uitnodiging vermeldt. Achteraf krijg je een overzicht van alle stortingen en een dankbaar aandenken.

Liever in actie komen of netwerken?

Wil je liever je helpende handen aanbieden als vrijwilliger? Kom je liever in actie? Of wil je je netwerk laten weten waarom kindertalenten en verbindingen zo belangrijk zijn? We heten je meer dan welkom!

Share
Share